Behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor onderstaande behandelingen

Afhankelijk van je probleem en indicatie wordt bepaald welk type behandeling het beste bij jouw specifieke situatie past.
Als je benieuwd bent naar onze werkwijze, kijk dan op deze pagina.
Zowel bij onze locatie in Groningen als aan de Costa Blanca kan je bij ons terecht voor onderstaande psychologische behandelingen.
Soms kiezen we voor een combinatie van de verschillende behandelingen en andere keren kunnen we met een type behandeling volstaan. 

Psychologische behandeling

Wij behandelen verschillende soorten psychologische problemen.  De behandeling die je krijg is afhankelijk van jouw problemen en de heftigheid ervan. We stellen een behandelplan op en op basis daarvan zetten we de behandeling in gang. We maken onder andere gebruik van de therapievormen die hieronder te vinden zijn, zoals cognitieve gedragstherapie en  EMDR.

Cognitieve gedragstherapie

Afhankelijk van jouw klacht of hulpvraag, kan het zijn dat cognitieve gedragstherapie de beste therapie is voor jouw specifieke situatie. Het is een bewezen vorm van therapie die in heel veel gevallen het probleem bij de kern aanpakt.

EMDR

EMDR is de afkorting voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. Een kortdurende maar zeer efficiënte methode om traumatische ervaringen te verwerken. 

Schematherapie

Schematherapie helpt je de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen. Als je last hebt van hardnekkige gedragspatronen, die je niet kunt veranderen, ook al wil je dat heel graag, dan kan schematherapie je  helpen.

Coaching

Heb je geen indicatie of zware problemen, maar loop je wel tegen bepaalde dingen aan? Dan is coaching wellicht een interessante optie voor jou.

Contactformulier

Onze contactgegevens

Telefoonnummer

06 - 41 39 11 55

E-mail

info@pppsychologie.nl

Registraties

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
AGB Code
BIG geregistreerd
Vereniging EMDR Nederland
Col·legi Oficial de Psicologia
Comunitat Valenciana