We nemen momenteel geen nieuwe cliënten aan

Ik zoek hulp

Ben je op zoek naar psychologische ondersteuning?

Wij kunnen je helpen. Zowel bij onze locaties aan de Costa Blanca als in Groningen kan je bij ons terecht met onderstaande klachten. Staan jouw klachten er niet bij maar wil je wel graag geholpen worden? Laat het ons dan weten via het contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Ik zoek hulp bij het verwerken van een trauma.

Wanneer je een traumatische ervaring hebt gehad, kan het soms zijn dat het niet lukt deze ervaring te verwerken zonder hulp van buitenaf. Bij PPP helpen we je jouw trauma te verwerken, bijvoorbeeld door het inzetten van EMDR als therapievorm, of een andere vorm van psychotherapie.  

Ik zoek hulp bij een persoonlijkheidsstoornis.

Vaak heb je het zelf niet eens door als je een persoonlijkheidsstoornis hebt. Toch merk je bijvoorbeeld door feedback uit je omgeving, dat je gedrag misschien niet helemaal klopt bij bepaalde situaties, of dat je op andere wijze in interactie met anderen of met jezelf hinder ondervindt. Samen kijken we wat er aan de hand is en hoe je ofwel van de stoornis af kan komen, ofwel zo comfortabel mogelijk met de stoornis te kunnen leven. 

Ik zoek hulp bij het oplossen van eetproblemen.

Problemen met eten kunnen zich op verschillende manieren uitten. Misschien heb je een gecompliceerde relatie met eten, of lukt het je niet om je eetgewoonten onder controle te krijgen.  Wellicht ben je al gediagnostiseerd en wil je graag begeleidin bij het verslaan van jouw eetproblemen. Wij helpen je graag verder. 

Ik zoek hulp bij mijn verslaving.

Ben je verslaafd en wil je graag van de verslaving af? Dan kunnen wij je helpen. Samen bekijken we wat er aan de hand is en stellen we een behandelplan op om ervoor te zorgen dat jij stap voor stap je verslaving los kan laten. We kunnen helpen bij alle type verslavingen.

Ik zoek hulp bij psychische problemen.

Loop je mentaal vast en weet je niet hoe je zelf een uitweg kan vinden? Plan een intakegesprek zodat we kunnen kijken wat er aan de hand is en hoe we je verder kunnen helpen. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die bij jou past, zodat jij jouw leven weer kan oppakken op de manier die jij graag wilt. 

Ik zoek hulp bij een burn-out.

Bij PPP werken we regelmatig met mensen die in een burn-out terecht zijn gekomen. We hebben brede ervaring met cliënten op dit vlak en bekijken samen met de cliënt hoe deze zijn of haar kracht weer terugvindt, en de kans op terugvallen vermindert. 

Contactformulier

Onze contactgegevens

Telefoonnummer

06 - 41 39 11 55

E-mail

info@pppsychologie.nl

Registraties

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
AGB Code
BIG geregistreerd
Vereniging EMDR Nederland
Col·legi Oficial de Psicologia
Comunitat Valenciana