Je bent op zoek naar hulp

Dan ben je hier op de goede plek.

Bij PPP ben  je in goede handen. Ons team bestaat uit profesionals met verschillende expertises, waardoor we je met de meest uiteenlopende klachten kunnen helpen. We hebben het gehele traject in huis, van diagnostiek, naar behandelplan tot behandeling. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je in te kunnen schrijven voor een intakegesprek, vertellen we je waar we je bij kunnen helpen en  natuurlijk ook meer over onze tarieven en vergoedingen door verzekeraars. Zo weet jij waar je aan toe bent en kan je met een gerust hart de behandeling starten.

Waar we jou bij kunnen helpen

Bij PPP helpen we iedereen die op enige wijze vastloopt. Onze ondersteuning varieert van hulp bij trauma, persoonlijkheidsstoornissen en eetproblemen tot verslaving, burn-out en hechtingsproblematiek. Ook als je andere psychologische problemen hebt, kan je bij ons terecht. We beginnen altijd met het intakegesprek. Dit gesprek geeft ons als behandelaar een beeld van wat er nodig is, en zo kunnen we een behandelplan opstellen om jouw probleem uit de weg te werken. We steken een kort, middellang of intensief traject in. Afhankelijk van de indicaties in het intakegesprek, wordt de behandeling al dan niet vergoed door jouw verzekeraar. We hebben verschillende behandelvormen. In het behandelplan wordt helder welke vorm van behandeling het beste bij jou past. Wil je meer weten over onze intakeprocedure, bekijk dan deze pagina.  

Welke tarieven gelden er voor de behandelingen?

Of jouw behandeling bij ons vergoed wordt, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben we een doorverwijzing nodig van jouw huisarts of de praktijkondesteuner GGZ. Ook dienen we een DSM-diagnose te kunnen stellen in het intakegesprek om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Onze tarieven in 2020 zijn als volgt indien deze niet vergoed worden: €75,- per behandeling van 45 minuten tot één uur. 

NB. Bij een no-show (niet komen opdagen op de afgesproken plaats en het afgesproken tijdstip) hanteren wij wanneer er niet afgezegd is binnen 24 uur voor de afspraak, het volledige tarief van €75,-.  

Tarieven zijn ongeacht de behandeling steeds hetzelfde. Bij diagnostiek hanteren wij, afhankelijk van  het type test dat gewenst wordt, andere tarieven. Wil je hier meer over weten, stuur ons dan een bericht via het contactformulier hieronder. 

Contactformulier

Onze contactgegevens

Telefoonnummer

06 - 41 39 11 55

E-mail

info@pppsychologie.nl

Registraties

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
AGB Code
BIG geregistreerd
Vereniging EMDR Nederland
Col·legi Oficial de Psicologia
Comunitat Valenciana