Snel aan de slag

Onze intakeprocedure is lekker overzichtelijk.

Je wilt graag zo snel mogelijk van je probleem af. Dat snappen wij, en daarom hebben we een makkelijke intakeprocedure. Deze ziet er als volgt uit: 

Je neemt contact met ons op 

Je kunt ons bereiken via het contactformulier hieronder, of via info@pppsychologie.nl. Je laat in het kort weten waar je tegen aan loopt, of je bent doorverwezen door je huisarts of een andere verwijzer en waar we je mee kunnen helpen. 

We maken een eerste afspraak

We maken een afspraak om te kijken wat je nodig hebt. Tijdens deze afspraak neem je de verwijsbrief van je arts mee, en hebben we een intakegesprek. In dit gesprek bekijken we wat je nodig hebt en op welke manier we je het beste kunnen helpen. Op basis van dit gesprek stellen we in samenspraak een behandelplan op.

De behandeling wordt gestart

We starten de behandeling en gaan samen met jou werken aan een oplossing voor hetgeen waar je tegenaan loopt. De behandeling duurt, kort, middenlang of lang, afhankelijk van de klachten.

Het zit erop! 

De facturen voor de behandeling gaan bij verwijzing en indicatie rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. Ben je niet doorverwezen, verzekerd of kunnen we geen diagnose stellen op basis van de intake, dan ontvang jij zelf de factuur. We spreken samen door hoe de betaling plaats gaat vinden. 

Contactformulier

Onze contactgegevens

Telefoonnummer

06 - 41 39 11 55

E-mail

info@pppsychologie.nl

Registraties

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
AGB Code
BIG geregistreerd
Vereniging EMDR Nederland
Col·legi Oficial de Psicologia
Comunitat Valenciana